JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Loredana Chivu, adusă cu mascaţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa într-un dosar de înşelăciune

Sfidează justiţia cu zâmbetul pe buze! Loredana Chivu invocă motive halucinante şi refuză, fără să-şi facă prea mari griji, să dea explicaţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa în scandalul în care Leo de la Strehaia o acuză de înşelăciune.loredana chivu

Asistenta tv nu se teme de organele statului. Deşi a fost citată de mai multe ori să se prezinte la parchet, la poliţie şi la Serviciul de Investigaţii Criminale Târgovişte, blonda a găsit de fiecare dată aceeaşi scuză, una cât se poate de penibilă. Ea a informat în scris instituţiile că nu va putea ajunge să dea declaraţii, pentru că este plecată din ţară.

Aşa s-a întâmplat recent. Chemată să dea explicaţii miercuri, Loredana a avut deja grijă se le transmită anchetatorilor că nu este în România.

Culmea! Ea apare aproape în fiecare seară la Antena 1, unde dansează lasciv în platoul emisiuni, la care este asistentă tv, iar apariţile ei pe post au fost remarcate chiar şi de organele statului care s-au sesizat.

Aceasta este maşina care a încins spiritele între cei doi Dacă până acum a stat liniştită, se pare că în următoarele zile lucrurile se vor complica pentru ea. Surse judiciare au dezvăluit pentru Click!, că Loredana Chivu va fi obligată să se prezinte în faţa anchetatorilor. Pe numele ei a fost deja emis un mandat şi va fi adusă forţat de mascaţi în faţa procurorilor. Asistenta lui Dan Capatos este acuzată de Leo de la Strehaia de înşelăciune. Acesta o luat o maşină de lux în valoare de 50.000 de euro, în schimbul unor favoruri sexuale pe care bărbatul nu le-a mai primit. Ca să-şi recupereze bolidul, prinţul ţiganilor i-a făcut asistentei tv mai multe plângeri şi o târăşte acum prin tribunale.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.