JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Şoferul unui BMW a lovit două maşini şi a fugit. Fie era băut, fie sub inflenţa drogurilor

Poliţiştii din Târgovişte au fost în alertă noaptea trecută după ce un BMW scăpat de sub control a lovit două masini parcate iar şoferul vinovat nu a fost de găsit. DAMBOVITA A LOVIT DOUA MASINI SI A FUGITMai clar şoferul unui bolid a avariat două maşini parcate după care a fugit. Martorii spun că din maşină au coborât cinci persoane care imediat după accident , s-au făcut nevăzute. Şoferul vinovat are la dispoziţie 24 de ore să se prezinte la poliţie ,în caz contrar el riscând să se aleagă cu un dosar penal pentru distrugere.Mai mulţi locatari din microraionul IV au fost treziţi noaptea trecută de o buşitură puternică. Martorii spun că cel mai probabil şoferul era fie băut, fie sub inflenţa drogurilor.La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie care au deschis o anchetă.
Şoferul vinovat are la dispoziţie 24 de ore pentru a se prezenta la poliţie , in caz contrar el va fi cercetat penal pentru distrugere. Cel mai probabil cei doi proprietari nu aveau asigurări CASCO.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.