JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

O fostă angajată a Administraţiei Finanţelor Publice din oraşul dâmboviţean Pucioasa trăieşte o dramă din momentul în care a fost disponibilizată

Femeia a făcut un şoc atunci când a primit vestea că-şi va pierde locul de muncă şi a fost internată timp de o săptămână la secţia de psihiatrie a Spitalului Orăşenesc Pucioasa. De atunci, trebuie să urmeze un tratament medical şi va merge periodic la control.luminita rotaru

Vestea disponibilizării a căzut ca un trăsnet peste familia din localitatea dâmboviteana Vulcana-Pandele. Elena Rotaru a lucrat timp de 14 ani la Administraţia Finanţelor Publice din oraşul Pucioasa. În luna august a fost disponibilizată. Femeia a suferit un şoc psihic şi a avut nevoie de internare şi tratament psihiatric. Femeia a făcut un şoc atunci când a primit vestea că-şi va pierde locul de muncă şi a fost internată timp de o săptămână la secţia de psihiatrie a Spitalului Orăşenesc Pucioasa. De atunci, trebuie să urmeze un tratament medical şi va merge periodic la control.

Vestea disponibilizării a căzut ca un trăsnet peste familia din localitatea dâmboviteana Vulcana-Pandele. Elena Rotaru a lucrat timp de 14 ani la Administraţia Finanţelor Publice din oraşul Pucioasa. În luna august a fost disponibilizată. Femeia a suferit un şoc psihic şi a avut nevoie de internare şi tratament psihiatric.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.