JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

O ambulanţă din Dâmboviţa, care transporta la spital o persoană cu hemofilie, s-a răsturnat în zona Iancu de Hunedoara din Capitală

ambulantaO ambulanţă din Dâmboviţa, care transporta la spital o persoană cu hemofilie, s-a răsturnat în zona Iancu de Hunedoara din Capitală, pacientul, aistenta şi şoferul fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat, joi, medicul Manuela Guran, reprezentantul SMURD Bucureşti.Din primele informaţii rezultă că cei trei au suferit răni uşoare, aceştia urmând să fie supuşi unor investigaţii, a spus medicul Manuela Guran.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.10, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, pe sensul spre Şoseaua Ştefan cel Mare, ambulanţa, care avea în funcţiune sistemul de semnalizare, fiind lovit de un autoturism Ford, la intersecţia străzilor Roma şi Căderea Bastiliei, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

Potrivit lui Codău, autoturismul Ford a lovit ambulanţa în lateral, aceasta intrând în alte maşini parcate pe partea dreaptă a drumului.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.