JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Loredana Chivu si fratele ei, batuti crunt la Lunguleţu în judeţul Dâmboviţa

Loredana ChivuRazvan, fratele frumoasei blondine, a provocat un accident de circulatie in Lunguletu,  judeţul Dâmboviţa, satul din care sunt originari cei doi, iar apoi a fost luat la bataie de soferul rival si prietenii acestuia.

In incaierare a fost implicata inclusiv Loredana, care a fugit intr-o clipa pentru a-si salva fratele mai mic, dar a ajuns sa fie calcata in picioare de mama celuilalt sofer implicat in accident.

Daca Loredana a scapat fara mari probleme, Razvan, fratele ei, a iesit destul de sifonat, tanarul fiind transportat de urgenta la spitalul din Titu şi ulterior la spitalul de urgenţă din Târgovişte. Cand l-a vazut pe targa, cu guler pentru protectia gatului, mama lui Razvan Chivu a fost la un pas de a lesina.

Loredana Chivu a precizat ca pune incidentul pe seama faptului ca ceilalti sateni vor sa profite ca Razvan si Loredana Chivu au ramas numai cu mama lor.

Razvan Chivu a petrecut noaptea de vineri spre sambata in spital, iar luni seara, la trei zile de la incident, inca resimtea din plin efectele bataii incasate fiind in imposibilitatea de a-si folosi corespunzator capul si bratul stang.

Tatal celor doi s-a spanzurat in 2008, din cauza datoriilor mari acumulate la jocurile de noroc. Razvan Chivu a fost cel care si-a gasit tatal spanzurat. Membrii familiei Chivu au avut nevoie de cinci ani pentru a plati datoriile acumulate de capul familiei.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.