JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Un autoturismul a intrat în coliziune frontală cu un cimentruc. Din accident a rezultat rănirea şoferului din autoturismul

accident ulmi 2Un autoturismul a intrat în coliziune frontală cu un cimentruc . Din accident a rezultat rănirea şoferului din autoturismul care a intrat în cimentruc.În aceată după-amiază pe DN 71,Târgovişte- Bucureşti , pe raza localităţii Ulmi a avut loc un grav accident de circulaţie.Cimentrucul circula regulamentar dinspre Târgovişte spre Bucureşti şi la un momendat s-a trezit cu autoturismul în faţa sa.Impactul nu a mai putut fi evitat.În urma coleziunii cimetrucul s-a răsturnat în şanţ .Şoferul cimentrucului susţine că şoferul autoturismului fie a adormit la volan şi a pătruns pe contra sens fie i s-a făcut rău.La faţa locului au sosit atât echipele de pompieri cât cele de la ambulanţă.Şoferul autoturismului a fost transpotat la spital prezentând o serie de traumatisme.Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.Traficul în zonă a fost blocat pentru câteva zeci de minute.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.