JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Nicolae Lacatus, jandarmul cu voce de aur care a cucerit milioane de romani, a cantat o noua piesa live, dedicata tuturor mamelor.

Nicolae LacatusIn momentul in care a postat pe internet un filmulet in care a interpretat o piesa de jale, imbracat in uniforma de jandarm, Nicolae nu se astepta sa stanga peste 1 500 000 de vizualizari la acel clip, cum nu credea nici ca oamenii vor fi cuceriti pe loc de vocea sa.

Invitat, luni, in platoul Acces Direct, impreuna cu mama sa, Nicolae Lacatus a cantat o piesa la fel de trista precum cea care l-a facut celebru, “Mama, dulce mama”. Piesa a fost vizualizata pe pagina de facebook a emisiunii Acces Direct de mii de ori in cateva minute de la postare.

De asemenea, fanii jandarmului au scris sute de mesaje in care l-au felicitat pentru vocea sa si au rugat-o pe Simona Gherghe sa il invite mai des la TV. Mama lui Nicolae a fredonat si ea pe tot parcursul interpretarii fiului de care a marturisit ca este foarte mandra.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.