JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Primarul Gabriel Boriga a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

BorigaJudecătoria Târgovişte s-a pronunţat în dosarul de corupţie nr. 5788/315/2011.
Primarul municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare în procesul de corupție privind achiziția la prețuri supraevaluate a unor echipamente pentru locuri de joacă.

Finul edilului-șef al Târgoviște, adică patronul firmei SC UTILEX CONSTRUCT SRL din Pucioasa – Gheorghe Simoiu, a primit tot 3 ani de închisoare cu suspendare, în timp ce directorul fostei Direcției de Construcții a Consiliului Local Municipal Târgoviște, Mihai Olaru, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare.

La ședința din 22 aprilie a.c., în concluziile rechizitoriului DNA, s-a solicitat instanţei pentru inculpaţii Boriga şi Simoiu pedeapsă în regim de detenţie şi menţinerea sechestrului pe avere, iar pentru Olaru pedeapsa cu suspendare. Primarul Boriga a fost trimis în judecată de procurorii DNA Ploiești, alături de Gheorghe Simoiu, finul său, patronul firmei SC Utilex Construct SRL Pucioasa, şi de directorul fostei Direcţii de Construcţii a Primăriei Târgovişte (în prezent SC Municipal Construct SA Târgovişte), Mihai Olaru. Cei trei inculpaţi sunt trimişi în judecată de DNA Ploieşti de aproape 2 ani (din luna mai 2011), pentru prejudicierea bugetului CLM Târgovişte cu suma de 399.832,12 lei (aproximativ 100 mii de euro), reprezentând achiziţia supraevaluată de echipamente pentru amenajarea locurilor de joacă.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.