JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

JEFUIT DE O PROSTITUATĂ. Un bărbat de 71 de ani din Dâmboviţa, jefuit de 9000 de euro după ce a agăţat o prostituată

prostituateAventura paguboasă pentru un bărbat de 71 de ani, din Dâmboviţa. Avea aproape 9.000 de euro în buzunar, când a luat la ocazie o tânără domnişoară. Vrăjit de farmecele ei, bătrânul nu a mai fost atent la bani şi abia când a ajuns acasă şi-a dat seama că a fost jefuit.
Poliţiştii au identificat-o imediat pe tânară după semnalmente şi au aflat că este o veche clientă de-a lor. Este o tânără prostituată cu nenumărate amenzi pentru prostituţie. Din păcate, anchetatorii nu au recuperat şi banii, peste opt mii de euro. Bătrânul îi obţinuse în urma vânzării unui microbuz iar în drum spre casă a luat-o şi pe tânără. Pe drum, în timp ce probabil s-au iubit, fata i-a furat din buzunar. Acum, femeia are dosar penal pentru furt calificat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.