JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Cinci pompieri se luptă cu răngile să deschidă capota unei maşini, după ce o doamnă a reclamat ”un fum suspect”. VIDEO

Maşina unui şofer din Baia Mare a fost avariată de pompieri, după ce o femeie care se plimba prin centrul oraşului a sesizat ”un fum suspect” care ieşea de sub capota unei maşini parcate. Pompierii s-au prezentat urgent la datorie şi au trecut la fapte: preţ de zece minute s-au luptat cu răngile să deschidă capota maşinii, după care au început să ude din abundenţă motorul, scrie actualmm.ro.


incendiu actualmm de actualmm

Proprietarul a sosit la faţa locului şi s-a luat cu mâinile de cap. Consternat, le-a explicat pompierilor că maşina este dotată cu un dispozitiv sirocco (un sistem suplimentar de încălzire) sub capotă, care porneşte automat şi încălzeşte automobilul, scoţând un abur. „Toată iarna a funcţionat. Acum cine îmi plăteşte mie paguba asta? Sunt stupefiat. O să fac reclamaţie la poliţie, trebuie să fiu despăgubit”, a declarat proprietarul.

Proprietarul a adăugat că, în iarnă, o altă doamnă vigilentă a alertat autorităţile în legătură cu maşina lui, dar că atunci a fost pe fază şi le-a explicat poliţiştilor care sosiseră să investigheze cazul că nu e nicio problemă care ar afecta siguranţa publică.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.