JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
style1 style2 style3
AntenaDâmboviţa
.

SPORT

“Tunarii” târgovişteni debutează în sezonul de primăvară sâmbătă, 16 martie, la Câmpina

Autor  Ultima actualizare: 13th March 2013

fcmTargoviste“Tunarii” târgovişteni debutează în sezonul de primăvară sâmbătă, 16 martie, la Câmpina (pe stadionul IRA), unde se confruntă cu echipa locală, Unirea (locul 3, cu 19 p), o echipă care este bântuită de convulsii interne.
Eşec în nocturnă
în prima rundă, Unirea Câmpina a pierdut (cu 2-0, Elek şi Antohi) în deplasare (stadionul Astra din Ploieşti, în nocturnă) meciul cu Fortuna Brazi. în aceeaşi etapă, F.C. Municipal Târgovişte a stat. Cu acest succes, formaţia din Brazi (antrenor Edi Iordănescu) a trecut pe primul loc în C6, profitând şi de faptul că urmăritoarea Unirea Tărlungeni (antrenor Laszlo Balint) a stat.
Şansă până în minutul 70
Spuneam că Unirea Câmpina s-a înclinat în faţa Fortunei Brazi, dar trebuie spus că “Norocoşii” au câştigat greu şi au avut emoţii până în minutul 70, când a deschis scorul Robert Elek, din pasa lui Bogdan Minciună. Până atunci Fortuna şi-a atras de partea ei ocaziile, dar Alexandru Buhuşi, Bogdan Minciună şi mai ales Elek au ratat ca la concurs. L-au făcut mare pe portarul Marius Anghelache. O bună comportare au avut puternicii fundaşi centrali de la Unirea, Alexandru Neagu şi Bogdan Şandru. Apoi, fundaşii laterali Irinel Dumitru (pe dreapta) şi Ştefan Stanca (pe stânga) s-au ocupat de a bloca flancurile. în faţa fundaşilor centrali a fost postat Valentin Savu,
care a avut rolul de tampon în faţa atacurilor iniţiate de Ionuţ Cioinac şi Bogdan Minciună. Ionuţ Maria a jucat ceva mai în faţa lui Savu, îndeplinind rolul de coordonator. A fost eliminat (prea uşor) în minutul 28, după un atac tare asupra lui Minciună.
Rolul de a bloca
Pe flancuri au stat Andrei Băcioiu (pe dreapta) şi Cosmin Dobrinoiu (pe
stânga). Cele două extreme au avut mai mult rolul de a distruge şi de a-i bloca pe Cătălin Gheorghe şi Sorin Tegzeş. De
prea puţine ori au finalizat vreo acţiune ofensivă cu centrare, şut la poartă sau pase fructifi-cabile.
Singuri printre duşmani
în avanposturi, ca vârf împins a stat Mandanda Camara, iar în spatele lui (în tandem), Alin Liuba (venit în iarnă de la F.C. Caransebeş). Cei doi atacanţi nu le-au pus niciun fel de probleme fundaşilor de la Fortuna, Alin Stoica (fost la Anderlecht Bruxelles) şi Marian Marin. Au fost izolaţi, fiind singuri printre duşmani.
Rezervele, fără realizări
în repriza secundă, antrenorul Unirii, Florin Stăncioiu, i-a trimis în teren pe Şaucă (52, în locul lui Liuba), pe Stăncescu (75, în locul lui Dobrinoiu) şi pe Bica (77, în locul lui Dumitru). Dar aceştia au fost şterşi şi n-au avut realizări.
Fără mijlocaşul Maria
în meciul cu F.C. Municipal Târgovişte nu va juca Ionuţ Maria (cartonaş roşu). Fundaşul dreapta, Irinel Dumitru, este accidentat.
După toate probabilităţile, tehnicianul Florin Stăncioiu îl va introduce în garnitura de început pe Cătălin Ruptureanu (sub 21 ani). Nu este exclus ca în primul unsprezece să apară şi Tudor Şaucă (fost la F.C. Cisnădie). E posibil ca, în locul stoperului Neagu, să apară Lungu.
Faţă de formula de echipă din tur, de la Unirea Câmpina au dispărut fundaşul dreapta Răzvan Catană (plecat la Conpet Ploieşti), închizătorul Adbul Tayie Fotaye (în litigiu cu echipa), Andrei Stoica şi Victor Dobrescu.
Din conducere nu mai face parte nici preşedintele Marius Zencenco (în litigiu cu echipa).
Jucătorii şi antrenorii formaţiei din Câmpina nu sunt plătiţi de luni bune şi managerul Bogdan Mănescu face faţă din ce în ce mai greu situaţiei.
Un repertoriu limitat
în partida cu Fortuna Brazi, trupa lui Florin Stăncioiu a arătat un repertoriu limitat. A jucat bine doar în apărare. A avut intenţii ultra defensive. Atacanţii Coman, Liuba şi apoi Şaucă au încercat tardiv şi fără vlagă să-l deranjeze pe portarul Cosmin Ion.
Argumentele din iarbă ale jucătorilor Băcioiu, Dobrinoiu şi Maria (atât cât a jucat) au fost modeste. S-au preocupat doar să distrugă, nu să contruiască. Jocul echipei nu este spectaculos. Joacă bine însă în apărare, mai ales când adversarii apelează la centrări înalte, o pradă uşoară pentru uriaşii din zona centrală, Şandru şi Neagu, foarte buni la jocul aerian. Sunt vulnerabili dacă sunt luaţi pe jos, cu pase scurte, un-doi-uri, devieri, pase din prima. Probleme în linia mediană şi atac
Dacă defensiva îşi face de obicei datoria, probleme în jocul echipei câmpinene sunt în linia mediană şi în atac. Unirea nu e o echipă care să preia iniţiativa. Nu e grupare care să se arunce în cârca adversarei. Nu loveşte din plin pe flancuri. Joacă însă pragmatic şi pe noroc. Se evidenţiază prin rigoare şi devotament. Câmpinenii au însă o productivitate uimitoare.
Când sunt probleme în rândrul grupării, forţa echipei se diminuează. Aşa s-a întâmplat şi în meciul din deplasare cu F.C. Zagon (Scor 0-2).
Cu pasa pe atacant
Unirea Câmpina poate fi răpusă dacă echipa adversă pune mingea jos. Acest lucru îi încurcă serios pe câmpineni. Un-doi-uri rapide pot despica apărarea solidă, în special din zona centrală. Această parte defensivă poate fi dispusă mai uşor cu pase perpendiculare pe atacant. Aşa a făcut Minciună (Fortuna) la golul de 1-0 marcat de Elek.

Related articlesDÂMBOVIŢA

Unul dintre spitalele Găeşti, Moreni sau Pucioasa trebuie să devină spital dedicat tratării cazurilor de COVID-19

Trebuie să înţelegem oameni buni că prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi prin alte măsuri stricte ce trebuie luate urgent de instituiile abilitate

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii şcolare de pe raza municipiului Târgovişte reprezintă o prioritate pe agenda administraţiei târgoviştene

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii şcolare de pe raza municipiului Târgovişte reprezintă o prioritate pe agenda

Incredibil dar adevărat, primarul  Ion Dicu s-a făcut singur cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce

Sâmbătă, în comuna  dâmboviţeană Pietroșița,  s-a marcat Ziua localităţii.   Deşi pare absurd însă aceasta este

Administraţia târgovişteană a demarat în forţă o serie de investiţii în cartierul Sagricom ce vor contribui substanţial la dezvoltarea cartierului

În plin proces de execuţie se află şi o serie de proiecte de amenajare urbanistică,

Mai multe localităţi din Dâmboviţa sunt afectate de inundaţii

În urma precipitaţiilor abundente căzute în ultimele ore, mai multe gospodării din oraşul Răcari şiACTUAL

Dâmbovița: 84 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

BULETIN DE PRESĂ  29 octombrie 2020, ora 13.00 Până astăzi, 29 octombrie, pe teritoriul României,

Casă arsă în Vulcana-Băi

Un incendiu puternic cu o posibilă persoana carbonizată, izbucnit la o casă din Vulcana-Băi.

Măștile pot fi un instrument care să ne ajute să„aplatizăm curba îmbolnăvirilor”

Măștile chirurgicale produse de Compania MACRATEX OPTIM, combină designul ergonomic pentru confort cu tehnologii brevetate care ajută la o respirație mai ușoară și o protecție confortabilă împotriva pericolelor externe.

SITUAȚIA ÎN DÂMBOVIȚA: Un deces și 14 infectați

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa sunt în alertă în ceea ce priveşte situaţia din comuna dâmboviţeană Corbii Mari

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus)

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecateArticole Recente


SOCIAL

Unul dintre spitalele Găeşti, Moreni sau Pucioasa trebuie să devină spital dedicat tratării cazurilor de COVID-19

Trebuie să înţelegem oameni buni că prin respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi şi prin alte măsuri stricte ce trebuie luate urgent de instituiile abilitate

Informare privind proiectul “Venus- Împreună pentru o viață în siguranță!”

           Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, implementează în calitate de

A fost inaugurat podul peste râul Slănic, din localitatea Gura Ocniței

Președintele Consiliului Juețean Dâmbovița, Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, secretarul județului – Ivan

Turişti ajutaţi de jandarmii montani

 Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit azi-noapte, în urma unui apel prin SNUAU

Iată cele 10 semne, prin care vei deosebi un om deștept de unul prost

„Te poți molipsi de prostie sau de înțelepciune la fel de ușor, ca de o

Incredibil dar adevărat, primarul  Ion Dicu s-a făcut singur cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce

Sâmbătă, în comuna  dâmboviţeană Pietroșița,  s-a marcat Ziua localităţii.   Deşi pare absurd însă aceasta este

Reprezentanți ai Ministerului Economiei, vizită în județul Dâmbovița

Joi, 12 iulie 2018, Ion Radu, secretar de stat în Ministerul Economiei, însoțit de doi

Conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut un bilanţ al rezultatelor Evaluării Naţional, Bacalaureatului şi primei etape  de admitere la liceu.

 Conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut

Voluntarii Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița au distribuit 6 paturi nou nascuți și 356 cearceafuri către secția neonatologie a Spitalului Orășenesc Găești

Campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, desfășurată în cadrul parteneriatului dintre

Primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul Axei prioritare 4

Vineri, 27 aprilie, s-a depus primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia în cadrul

Situaţia drumurilor dâmboviţene

Societăţile dâmboviţene responsabile cu deszăpezirea au intervenit pe toate drumurile publice din Judeţul Dâmboviţa, astfel

Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea Târgoviște din cadrul  Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea Târgoviște

Maternitatea Târgoviște  se numără  printre cele 41 de maternități din România, echipate cu pătuțuri și lenjerii de către Crucea Roșie Română

Maternitatea Târgoviște  se numără  printre cele 41 de maternități din România, echipate cu pătuțuri și

Zilele oraşului Răcari 2017

Pe parcursul a două zile, 12-13 august 2017,  oraşul Răcari  va îmbrăca hainele de sărbătoare.

VIDEO. Copil salvat dintr-un puț la Răcari, județul Dâmbovița

O fetiţă de 5 ani din orașul Răcari a fost salvată de pompierii dâmbovițeni. Copila

CJ Dâmbovița  a repartizat sumele pentru echilibrarea bugetelor locale

Consiliul Judeţean Dâmbovița a aprobat hotărârea privind repartizarea, pe anul 2017, a sumelor  defalcate din

Ghenosu, pe podium la Paştele Cailor

În municipiul Târgoviște, sâmbătă, 4 martie,bulgarii din cartierul Matei Voievod au sărbătorit „Paştele Cailor” sau

„Paştele Cailor”: Acest obicei este unic în România, specific comunităţii bulgarilor de la Târgovişte.

În municipiul Târgoviște, sâmbătă,  4 martie, bulgarii din cartierul Matei Voievod au sărbătorit „Paştele Cailor”

O clipă de neatenție dar și graba o putea costa viața pe o șoferiță în vârstă de 35 de ani

Accident grav pe Bulevardul Unirii din Târgoviște  O clipă de neatenție dar și  graba o

Blocul Dacia din orașul Fieni ce are în componență cinci scări, urmează să fie contorizat la nivel de imobil privind sistemul de alimentare cu apă potabilă.

Blocul Dacia  din orașul Fieni   ce are în componență  cinci scări, urmează să fie  contorizat

Ediţia a III-a a Taberei Naţionale de sculptură „Vasile Blendea”. VIDEO

În perioada 14-22 octombrie 2016, Parcul Industrial Priboiu  găzduieşte ediţia a III-a a Taberei Naţionale

Hotel King lămureşte situaţia furtului din cameră

Hotel King lămureşte situaţia furtului din cameră

În microraionul IV din municipiul Târgovişte continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi nu numai. VIDEO

În microraionul IV din municipiul Târgovişte continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere şi nu

Misiune de căutare a părinţilor unei minore găsită înecată într-o baltă din localitatea Mărunţişu – comuna Costeştii din Vale.

În după-amiaza zilei de ieri,18 septembrie a.c., pompierii de la Detașamentul Titu au desfăşurat o

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la termen în gradul profesional următor a 67 de poliţişti

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc şedinţa festivă de avansare la

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa

A încetat din viață un om deosebit și un profesionist desăvârșit. Un eveniment tragic a

Începând cu data de 30 iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru public

Începând cu data de  30  iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru public.

La Târgovişte a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de baschet feminin U16

Luni după-amiază, la Târgovişte a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de baschet feminin

În comuna dâmboviţeană Ulmi, la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte , Arctic urmează să construiască cea mai mare fabrică de maşini de spălat din Europa

În comuna dâmboviţeană Ulmi, la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte , Arctic urmează să

Conducerea Companiei de Apă a luat toate măsurile pentru a asigura informarea corectă a populaţiei şi instituţiilor competente

 În oraşul Pucioasa şi comunele Brăneşti, Vulcana Băi, Vulcana Pandele şi Doiceşti, sâmbătă seară, Compania