JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

TARGOVISTE: Un baiat de 15 ani de la Grupul Scolar Auto din Targoviste a fost agresat fizic de un elev de 17 ani de la Liceul Cioranescu. VIDEO

Bataie in parcUn baiat de 15 ani de la Grupul Scolar Auto din Targoviste a fost agresat fizic de un elev de 17 ani de la Liceul Cioranescu din localitate,victima ajungand la spital dupa ce a primit un pumn in fata.
Potrivit reprezentantilor IPJ Dambovita,din primele cercetari rezulta ca intre cei doi existau neintelegeri,iar elevul lovit acum l-ar fi amenintat pe cel care ulterior si facut singur dreptate.

Agresiunea a avut loc in centrul municipiului Targoviste,in parcul Mitropoliei,iar cei doi se cunosc,fiind colegi de naveta.Victima,de 15 ani este domiciliata in comuna Vacaresti,iar agresorul de 17 ani este din comuna Gura Sutii,localitati invecinate,situate langa Targoviste.
Din primele relatari ale celor doi rezulta ca baiatul de 15 ani statea pe o banca din Parcul Mitropoliei,moment in care prin zona a trecut scolarul de 17 ani,cel mai mic in varsta intrebandu-l ,,de ce se uita urat la el”.Ulterior acesta i-a cerut sa se ridice si l-a lovit cu pumnul in fata.

La ora transmiterii acestei stiri,elevul agresor este audiat la sediul politiei municipiului Targoviste,iar ranitul este la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. VIDEO

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.