JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

O puștoaică teribilă de la Școala nr. 6 ”Șerban Cioculescu”, însoțită de un grup de adolescenți, a intrat într-o sală de clasă și a bătut o fetiță!

bataieElevii și cadrele didactice de la Școala ”Radu cel Mare” din Găești sunt bulversați, după ce o puștoaică teribilă de la Școala nr. 6 ”Șerban Cioculescu”, însoțită de un grup de adolescenți, a intrat într-o sală de clasă și a bătut o fetiță! Agresoarea, în vârstă de 15 ani, era mutată disciplinar la Școala nr. 6 ”Șerban Cioculescu” și se pare că avea mai multe de împărțit cu o fostă colegă. Și-a luat prietenii de la noua școală și, într-o pauză, a intrat în sala de clasă de la ”Radu cel Mare” și s-a repezit direct la victima ei, pe care a luat-o la pumni! Speriați, ceilalți elevi au alertat profesorii și conducerea unității școlare, care cu greu le-au despărțit pe adolescente. Citeste mai mult

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.