JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Executare la Combinatul de Oţeluri Speciale Mechel Târgovişte! Conturile societăţii au fost blocate după ce 2300 de angajaţi au obţinut în instanţă hotărâri definitive

Executare MechelExecutare la Combinatul de Oţeluri Speciale Mechel Târgovişte! Conturile societăţii au fost blocate după ce 2300 de angajaţi au obţinut în instanţă hotărâri definitive şi irevocabile de recuperare a unor majorări salariale din 2007 şi 2008 ce se ridică la peste 100 de miliarde de lei vechi. Astăzi, avocatul salariaţilor împreună cu agentul procedural al organismului de executare a demarat procedura de înştiintare a conducerii societăţii , însă aceştia s- au lovit de agenţii de pază. Executorul şi avocatul nu au fost primiţi în interiorul societăţii pentru a preda notificările astfel că aceştia au trecut la afişarea actelor pe geamurile de la intrare.Cei 2300 de salariaţi au câştigat o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă după un proces ce durează încă din anul 2007 şi care priveşte două majorări salariale din anul 2007 şi 2008 de 30 şi respective 10 %. O parte sunt la pensie, o parte au dispărut, alţii încă mai lucrează, dar toţi trebuie să primească aceste drepturi, reprezentând câteva salarii. Încă de marţi, conturile societăţii au fost blocate.Câteva zeci de salariaţi i- au însoţit pe reprezentanţii legali însă nicunul nu a fost primit de către reprezentanţii societăţii.Unul dintre directorii societăţii susţine că aceasta a făcut anumite plăţi către angajaţi şi nu crede că au fost blocate conturile .Potrivit avocatului muncitorilor, dacă societatea nu va achita restanţele salariale se poate recurge şi la executarea patrimoniului societăţii şi respectiv scoaterea la licitaţie a clădirilor.

VIDEO şi declaraţii de la faţa locului

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.