JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO. Accident grav pe centura oraşului Târgovişte. Un bărbat de 37 de ani a murit şi alţi doi au fost răniţi, dupa ce maşina în care se aflau a fost acrosată de o locomotivă.

DAMBOVITA ACCIDENT CU LOCOMOTIVA PE CENTURAAccident grav pe centura oraşului Târgovişte! Un bărbat de 37 de ani a murit şi alţi doi au fost răniţi, dupa ce maşina în care se aflau a fost acrosată de o locomotivă. Din primele verificări, se pare ca soferul nu a respectat indicatorul “Crucea Sfântului Andrei” la o trecere la nivel cu calea ferata. Mecanicul locomotive spune ca a tras semnalul si avea si luminile aprinse şi crede ca soferul circula cu viteză foarte mare. Toţi cei trei bărbaţi, erau din judetul Giurgiu din localitaţile Călugăreni si Mihai Bravu.
Accidntul a avut loc pe centura oraşului Târgovişte intr-o zona traversată de calea ferată. Mecanicul spune ca venea dinspre gară si mergea la depou si la un moment dat a văzut maşina care circula cu viteză foarte mare .
Autoturismul a acroşat unul dintre tampoanele locomotivei după care a ajuns pe câmp distrugând si un indicator. In urma impactului, pasagerul din drapta a decedat in ciuda eforturilor facute de medici. Soferul spune ca nu a vazut indicatorul si nici nu cunoaştea zona.
La faţa locului au sosit trei ambulanţe insă celelalte doua victime au refuzat sa fie transportate la spital. Politstii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate imprejurările în care a avut loc accidentul.
Cei trei bărbaţi erau din judetul Giurgiu din localitatile Călugăreni si Mihai Bravu si mergeau către comuna Voineşti unde unul dintre ei era angajat la o firma. Atât soferul cat si mecanicul au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri . Traficul rutier pe centură a fost blocat aproximativ o ora din cauza accidentului. VIDEO

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.