JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Ionuţ Săvoiu, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 7 Titu face apel pentru: „O campanie electorală curată şi decentă”

Au mai rămas câteva zile până la alegerile parlamentare din 9 decembrie, însă lupta electorală devine tot mai aprigă pe ultima sută de metri. Ionuţ Săvoiu ,candidatul USL pentru  Camera Deputaţilor,în Colegiul 7 Titu  face apel la toţi candidaţii înscrisi în această cursă electorală ca ultimele zile de campanie electorală să  se desfăşura în limitele decenţei şi ale bunului-simţ cel puţin la nivel de afişe şi bannere electorale care au început să fie distruse :”A rămas mai puţin de o săptămână de campanie şi în ultimele zile am constatat în tot mai multe locuri dovezi ale luptei electorale în afara normelor de civilizaţie prin distrugerea afisajului competitorilor politici. Şi pentru că mai este atât de puţin, vă îndemn la calm, linişte şi respect pentru lupta politică. Niciodată n-am îndemnat şi nu voi îndemna vreun susţinător al meu sau al formaţiunii din care fac parte să distrugă afişajul electoral al vreunui contracandidat, să-i jignească pe el sau membrii stafului electoral. Cu atât mai puţin resping orice formă de violenţă în numele luptei politice. Nu vreau ca la finalul aceste campanii să “culegem” duşmani şi duşmănii, pentru că avem nevoie de unitate şi de dialog. Fac un apel către susţinătorii mei la o atitudine corectă şi de respect pentru toţi participanţii la lupta politică, să nu apeleze la mijloace în afara normelor civice respectiv ruperea afişelor şi distrugerea bannerelor. Aş vrea ca până pe 9 decembrie să avem parte de o campanie cât mai aproape de limitele firescului” a afirmat Ionuţ Săvoiu

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.