JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Doi Târgovişteni au votat cu Vlad Țepeș și Chuck Norris

Nemulțumiți de oferta electorală, românii care s-au prezentat duminică la urne, și-au votat propriile soluții pentru viitorii parlamentari. Astfel, pe buletinele de vot au fost votați “candidați” precum Vlad Ţepeş, Chuck Norris sau “Ne-am Săturat de Voi”
Astfel, un votant, care a considerat că niciunul dintre candidați nu-l poate reprezenta în Parlamentul României, a scris pe buletinul de vot numele lui Vlad Ţepeş şi a pus ştampila pe el. Şi pentru a arăta lumii întregi opţiunea s-a politică, bărbatul a pozat buletinul de vot şi a postat fotografia pe o reţea de socializare. Ștampila “Votat” a apărut și pe un desen care reproducea un pătrat, unde în locul numelui candidatului alegătorul a scris mesajul “Ne-am săturat de voi”, dorind astfel să transmită un mesaj întregii clase politice.

Cele două buletine de vot sunt din Târgovişte. Numele care apar  pe buletinele de vot sunt ale candidaţilor de la Camera Deputaţilor colegiul 4 Târgovişte.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.