JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Comisia juridică a avizat cererea de arestare a deputatului Ion Stan

Ion Stan
Ion Stan

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat cererea de ridicare a imunităţii a deputatului Ion Stan. Nouă deputaţi au votat pentru ridicarea imunităţii şi doar unul împotrivă.

Ministrul Justiţiei a transmis, marţi, preşedintelui Camerei Deputaţilor solicitarea DNA de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de două infracţiuni de trafic de influenţă.
Preşedintele Comisiei, deputatul PDL Daniel Buda, a făcut acest anunţ. El a cerut, de asemenea, grupului PSD să se reunească de urgenţă pentru a emite un punct de vedere pe tema cererii în cazul Stan.Buda a mai spus că a cerut ca plenul Camerei să se întrunească până miercuri pentru a decide în acest caz.

Deputatul Ion Stan şi avocatul său, Doru Viorel Ursu, au participat, luni dimineaţă, mai puţin de jumătate de oră, la lucrările Comisiei Juridice, unde se dicută cererea de arestare preventivă a parlamentarului, cei doi plecând fără a face declaraţii presei.

Decizia Comisiei Juridice în privinţa lui Ion Stan a fost amânată săptămâna trecută, la solicitarea reprezentanţilor puterii, care au cerut probe suplimentare în acest caz.

Ponta: Dacă denunţătorul nu era prost grămadă, ştia că l-am schimbat pe Stan de la PSD Dâmboviţa

“Strict ca o observaţie politică, dacă vreţi: nu ştiu ce a vorbit domnul Stan cu denunţătorul, dar ştiu un singur lucru, că acel denunţător, dacă nu era chiar prost făcut grămadă, ştia foarte clar că pe domnul Stan l-am schimbat din funcţie, că nu mai era preşedinte la PSD Dâmboviţa, că domnul Stan nu avea o relaţie foarte bună cu noul preşedinte al CJ, domnul Ţuţuianu. Deci recunoaşteţi că denunţătorul ăla ori trăia în altă ţară şi nu a auzit ce s-a întâmplat, ori, nu ştiu, l-a hipnotizat domnul Stan şi l-a făcut să creadă că…”, a spus Ponta.

STENOGRAME în dosarul deputatului Ion Stan

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.