JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Floarea Rădulescu, primăriţa din Cornăţelu susţine atât candidatul USL, Georgică Dumitru cât şi candidatul ARD, Iancu Caracot. APARE CU AMÂNDOI PE BANNERE

Floarea Rădulescu
Floarea Rădulescu

După modelul parlamentarilor care votează la „două mâini”, primăriţa din Cornăţelu  merge la sigur în următoarele alegeri: apare atat pe bannerele candidatilor USL cat si pe cele ale ARD. Acum nici localnicii nu ştiu ce să mai creadă, deşi primăriţa spune că alegătorii ştiu cu cine să voteze. Floarea Rădulescu spune că susține „exact pe cine trebuie”. Întrebată de reporteri  DIGI24 dacă e vorba de ARD sau USL, primărița răspunde: „O fi întrebarea dumneavoastră, dar eu v-am răspuns exact ceea ce trebuie: pe cine trebuie”.

Votanţii sunt deja derutaţi. Spun că nu au mai întâlnit așa ceva. „E ceva inedit, dar nu e niciodată târziu să ne confruntăm cu situaţii inedite”, spune un localnic.
„Am văzut prin comună că doamna primar, doamna Rădulescu, se afişează şi cu USL şi cu ARD. Aşa… ai dreptate. Noi am votat-o cu PDL-ul, dar acu ştiu eu ce e cu ea?”, mărturisește altul.

Ce cred candidații

Candidatul USL Georgica Dumitru pentru un post de deputat spune că primăriţa şi-a declarat „iubirea” pentru USL nu mai departe de ieri.
„Ieri a venit cu noi pe scenă şi s-a exprimat textual că susţine echipa USL până la alegerile din decembrie, punct. A fost foarte categorică şi fără niciun fel de insinuări. Acum, nu ştiu ce să vă spun”, explică Georgică Dumitru.
Pe de cealaltă parte, Iancu Caracota, fostul prefect al judeţului, candidat la un post de deputat din partea ARD e un pic confuz.
„Fiecare îşi alege drumul cum crede şi cum e… N-am comentariu. E partidul care trebuie să îşi spună cuvântul. Eu sunt un simplu candidat…Mai mult de atât… Nu ştiu care e realitatea, nici nu vreau măcar următoarele zece zile cât mai am de muncit ca şi campanie, nu vreau să comentez nimic. Nu am nimic de comentat”, a declarat Iancu Caracotă.
Ambii candidaţi speră însă ca până pe 9 decembrie, doamna Rădulescu să se hotărască de care parte a baricadei este.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.