JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Flacăra violet revine, la PSD Dâmboviţa

Cravata violet a devenit o atracţie pentru reprezentanţii PSD
Prezent la învestirea noului prefect de Dâmboviţa, Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa a purtat o cravată de culoare mov cu picăţele albe. Acelaşi model de cravată a purtat şi preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Ce să mai spunem de “sărbătorit’’care a purtat şi el o cravată de culoare mov. Cravata violet a fost purtată de mai multe persoane prezente la învestirea în funcţia de prefect a lui Victor Sanda. Oare să fie o simplă coincidenţă sau apropierea campaniei electorale îi face pe politicieni să poarte culoarea mov pentru a fi protejaţi de cine stie ce “atacuri energetice’’.
La numai o zi distanţă deputatul Gheorghe Ana a convocat o conferinţă de presă la sediul partidului unde a vrut să dezmintă anumite acuzaţii aduse la un post de televiziune naţională, ghici ce cravată a purtat? MOV.
Unii ar putea să spună că partidul lui Dan Diaconescu a început să aibă ceva influenţă în judeţul Dâmboviţa dar noi nu credem că greii PSD-ului Dâmboviţean se lasă influienţaţi de orcine.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.