JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Ajutaţi-l pe Octavian Iamandi să trăiască!!!

Tavi este un baietel din com.Razvad,jud.Dambovita care sufera de tumoare de trunchi cerebral.El este foarte inteligent, viseaza doar sa se faca bine, sa mearga la scoala alaturi de alti copii, si sa fie un copil normal ca ceilalti.Tavi are nevoie de ajutor! Asta striga disperati parintii unui baietel de numai 6 ani care, pana mai ieri, era un copil normal, insa medicii l-au diagnosticat rapid cu o boala foarte grea si nu-i au mai dat prea multe sanse sa supravietuiasca. Simptomele au aparut dintr-o data si in doar cateva luni, Octavian a suferit 2 interventii chirurgicale care nu prea i-au fost de ajutor. Parintii lui Tavi nu au vrut sa renunte, dragostea fata de baietelul lor i-a determinat sa se documenteze in toate partille si-au descoperit un tratament naturist. Din pacate, acest tratament fara de care micutul n-ar putea sa si revina este foarte costisitor iar parintii lui au epuizat resursele. Totodata, mai exista o sansa imensa pentru Octavian in Germania, numai ca 1 miliard de lei vechi, reprezinta pentru familia Iamentabil o suma imposibil de strans. Acum cer ajutorul oamenilor cu suflet.

Octavian Iamandi are doar 6 ani, anul trecut, in preajma sarbatorilor de iarna era un copil normal, parea perfect sanatos. Anumite semne, usoare, i-au facut pe parintii lui sa si puna semne de intrebare, desi nu parea nimic grav, Tavi doar parea sa aiba un tic la un ochi si lasa des capul intr-o parte. Micutul a fost dus la medic, la Targoviste, unde in urma analizelor, a iesit tumoarea.
Parintii l-au luat pe copil si l-au dus la Bucuresti, acolo medicii au constatat ca este vorba DESPRE o tumoare la creierul mic. Acestia nu-i au mai dat nicio sansa, spunandu-le parintilor sa astepte la ce e mai rau. Parintii lui Octavian nu au

putut accepta ca nu mai exista nicio sansa pentru el si au cautat disperati solutii. Asa au descoperit un spital in Cluj, unde baiatul a fost supus unor interventii chirurgicale, si tot asa au gasit un tratament naturist care il tin pe Tavi in viata. Acesta este foarte costisitor, dar par
intii lupta sa-l obtina pana in panzele albe. O alta sansa pentru baietel ar fi un tratament in Germania, acesta din urma costa 1 miliard de lei vechi. Asadar, facem un apel la oamenii cu suflet. Tavi este puternic, dar nu poate supravietui fara ajutor.
Tavi este un baietel foarte inteligent, viseaza doar sa se faca bine, sa mearga la scoala alaturi de alti copii, si sa nu-l paraseasca niciodata pe fratiorul lui mai mare, care are 11 ani si care isi iubeste enorm fratiorul. DAR SA NU UITAM CA PENTRU TOATE ACESTEA TREBUIE SA INTERVENIM SI NOI, si sa-i oferim ajutorul nostru.
Soții Iamandi nu și-au pierdut speranța. Au încredere în Dumnezeu. Știu că acolo, sus, este cineva care veghează asupra vieții copilului lor. Așteaptă o minune, ziua când medicii le vor spune că Tavi este vindecat.
CONT PENTRU DONAȚII: RO34RZBR060006720426, deschis la Raiffeisen Bank
TELEFON CONTACT: 0723.970.16
1

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.