JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Un barbat, in varsta de 66 ani, a murit la o terasa in timp ce manca un mic! VIDEO

Barbatul era singur si se oprise in drumul lui la o terasa din Piata Doi Brazi, aflata in Municipiul Targoviste. Acesta isi comandase cativa mici si o bere. In timp ce manca, trecatorii au putut observa cum barbatul a cazut din senin la pamant. Vanzatoarea si patronul de la terasa au ramas uimiti atunci cand au observat ca barbatul nu se mai ridica si nu dadea niciun semn ca este constient, acestia banuind ca omul s-a inecat cu mancarea au chemat imediat ambulanta. Ajunsi la fata locului, medicii s au luptat pentru viata barbatului timp de 40 de minute, insa nu au reusit sa-l readuca la viata, asa ca au constatat decesul. Medicii nu i-au in calcul banuiala patronului terasei si a vanzatoarei cum ca batranul s-ar fi inecat cu micul, urmeaza sa se stabileasca in urma necropsiei daca omul suferea de vreo boala si ce anume i-a luat rasuflarea.

Politistii l-au adus in piata si pe fiul barbatului pentru a-l indentifica, acesta ramand fara cuvinte si intrand intr-o stare de soc. Se vor continua cercetarile pentru stabilirea exacta a cauzelor decesului batranului.
Sursa: www.columnatv.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.