JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Bărbat electrocutat în timp ce uda grădina!

Un batran din localitatea Baleni s-a electrocutat de la o pompa cu motor in timp ce isi uda gradina. Partea cea mai tragica a acestui eveniment este ca totul s-a intamplat sub privirile nepotului acestuia care avea numai 10 ani. Desi un vecin a incercat sa-l salveze, tragand din priza motorul pompei, batranul a decedat.

Batranul traia din gradinarit si era un om muncitor. Din agricultura se hraneau atat el, cat si intreaga familie. Tragedia s-a intamplat, in timp ce se afla pe camp si isi uda gradina. Se pare ca barbatul, a calcat intr-o balta de apa scursa de la o pompa cu motor electric si s-a curentat. Nepotul lui, in varsta de doar 10 anisori, a vazut intreaga intamplare tragica si a inceput sa tipe de disperare dupa ajutor. Un vecin a auzit strigatele baiatului si a venit alergand sa-l ajute pe batran. Vecinul a reusit sa scoata din priza motorul numai ca, la doar cateva secunde dupa batranul a decedat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.