JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Domnule consilier, ce-ţi mai place să fi online! VIDEO

Prezent la sedinţa de Consiliu Judeţean Dâmboviţa ,tânărul consilier judeţean, Adrian Mocanu a avut mai tot timpul altă preocupare decât aceea de a fi atent la ordinea de zi. Asta nu înseamnă că a votat în necunoştinţă de cauză. În timp ce preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu prezenta punctele de pe ordinea de zi şi supunea la vot proiectele , consilierul judeţean, a folosit la maximum cele două instrumente informatice, un smartphone şi o tabletă.
Vizibil plictisit de sedinţa de Consiliu judeţean si mai ales de durata acesteia a butonat tot timpul fără să-i pese de preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuinu, care explica anumite puncte de pe ordinea de zi. Ce să zicem domnule consilier…RĂMÂI CONCENTRAT.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.