JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Rovana Plumb cu ochii în lacrimi la mitingul USL de la Târgovişte! VIDEO EMOŢIONANT

 

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Ministrul Mediului, Rovana Plumb a fost prezentă la mitingul USL de la Târgovişte unde au participat aproximativ 4000 de susţinători ai alianţei politice.

Înaintea de începerea mitingului câţiva oameni de rând au avut posibilitatea să ia cuvântul si să-si spuna păsurile la microfonul pus la dispoziţie de prezentatorul evenimentului.Prima persoană a fost o femeie: ‘’am cinci copii, am un soţ handicapat de patru ani de zile şi nu mă încadrez la ajutor social ,nu mă încadrez la niciun drept.Am muncit la Steaua Electrică 27 de ani, nu am nicun drept’’ acestea au fost vorbele unei mame în pragul disperării . Vizibil impresionată de vorbele disperate ale persoanei din public, Rovana Plumb a asteptat momentul  prielnic pentu a se adresa celor aprximativ 4000 de simpatizanţi.

După discursurile lui Cătălin Olteanu, Gabriel Grozavu şi Adrian Ţuţuianu a venit şi rândul Ministrului Mediului ,Rovana Plumb. Vizibil emoţionată Rovana Plumb a spus: ‘’Am venit acasă pentru că duminică trebuie să facem dreptate.S-a adunat atâta nemulţumire în noi, atâta nemulţumire în cetăţeni , de scandal, de atâta suferinţă de închis spitale de neputinţa de a trimite copiii la şcoală de faptul că vi s-au tăiat ajutoarele sociale, da şi aceasta este durerea pe care o au multe dintre femeile, mamele, unici întreţinători pentru familie din Romînia, cei care trebuie să aibă grijă de persoanele cu handicap de cei care trebuie să aibă grijă de copiii noştri, s-au micşorat pensile s-au tăiat salarile  şi am văzut că nu se poate trăi normal în România pentru că aceasta a fost politica pe care a făcut-o Traian Băsescu şi PDL’’. La sfârşitul discursului Rovana Plumb a coborât de pe scenă şi a îmbrăţişat mai multe mame din public.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.