JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Greaua moştenire a CJ Dâmboviţa: Un scaun de 2936 lei!

Totul a plecat de la afirmatiile fostului preşedinte al CJ Dâmboviţa,Florin Popescu,  care a spus că actualul preşedinte al CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a achiziţionat un scaun  în valoare de 12 milioane lei vechi:’’ Este păcat că prima achiziţie pe care a făcut-o, a fost un scaun pentru domnia sa în valoare de 12 milioane lei vechi afirma Florin Popescu intr-o conferinţă de presă la sediul PDL în data de 25-07-2012. Replica lui Adrian Ţuţuianu nu a întârziat să apară, astăzi 27-07-2012, într-o conferinţă de presă la CJ Dâmboviţa  unde a dezminţit  toate afirmaţiile fostului presedinte al CJD.

‘’E adevărat că am găsit în birou un scaun nou. Domnul Florin Popescu avea un scaun, salariaţii de aici lau văzut pe domnul Grozavu ceva mai mare şi au luat scaunul lui Florin Popescu şi lau dus  în biroul lui Grozavu şi au cumpărat un scaun nou… de 859 lei. Am luat să văd cât costă scaunul acela cât o barcă … a plătit pe scaunul acela cât o barcă 2936 lei’’ a afirmat Adrian Ţuţuianu.

Lucrurile staun în felul următor: Fostul preşedinte al CJ Dâmboivţa, Florin Popescu, a achiziţionat în timpul mandatului  un scaun(CÂT O BARCĂ) în valoare de 2936 lei. După terminarea mandatului la CJ Dâmboviţa  scaunul a rămas în biroul preşedintelui. La venirea noului preşedinte, Adrian Ţuţuianu, scaunul fiind prea mare în comparaţie cu fizicul lui Adrian Ţuţuianu a trecut în biroul Vicepreşedintelui CJ Dâmboviţa, Gabriel Grozavu ,care are un fizic mai dezvoltat . În tot acest timp Adrian Ţuţuianu a achiziţionat  un scaun mai mititel  care a costat 859 lei .

Câştigător: Gabriel Grozau care a luat scaunul cel mai mare.

Mincinos: Florin Popescu care a spus o suma care nu se confirmă.

Echilibrat: Adrian Ţuţuianu că are un scaun pe măsura fizicului.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.