JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Alte două femei au fost bătute în Gura Şuţii. Două săptămâni patru bătrâne bătute! VIDEO

În interval de două săptămâni patru bătrâne din localitatea Gura Şuţii au ajuns bătute măr la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte .Astăzi, de dimineaţă toată suflarea comunei a trăit o sperietură soră cu moartea când a găsit în casă două femei în vârstă de 60 de ani şi respectiv 65 de ani, lăsate late după ce indivizi necunoscuţi au intrat peste ele şi le-au bătut.Vecinii şi rudele ne-au spus că femeia de 60 de ani îngrijea peste noapte pe femeia de 65 de ani ,cum îi mai spun localnicii Bunica iar de dimineaţă le-a găsit bătute ,desfigurate în casă.Bătrâna de 60 de ani a declarat pentru Partener tv că cineva a intrat peste ele şi le-a bătut dar nu ştie cine este :”Eram în casă cu bătrâna .Şi am auzit că o bate m-am dus şi m-a luat şi pe mine la bătaie.Nu ştiu cine era ,nu ne-a zis nimic ” a declarat bătrâna de 60 de ani.

Criminaţiştii au preluat de la faţa locului o serie de probe:”Am fost sesizaţii de un cetăţean  cu privire la faptul că două bătrâne din Gura Şuţii sunt lovite,bătute în locuinţa lor.La faţa locului s-adeplasat echipa operativă ,deja am prelevat probe şi avem un cerc de suspecţi ” a declarat cms.şef .Alexandru Iorga ,comandantul Poliţiei Găeşti.  VIDEO Citeşte şi:

Două femei din comuna dâmboviţeană Gura Şuţii au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte! VIDEO

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.