JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Un pieton în vârstă de 50 de ani, accidentat grav de o ambulanţă

Accidentul a avut loc în cartierul Matei Voiedod, din Târgovişte. Atât conducerea Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, cât şi poliţia vor deschide o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul. Bărbatul s-a ales cu mai multe leziuni în zona capului dar şi a membrelor.
Este vorba de  un bărbat în vârstă de 50 de ani care s-a anagajat să traverseze drumul printr-un loc nepermis. Acesta a fost lovit în plin de o ambulanţă care se deplasa la o urgenţă în comuna Cojasca. Şoferul de pe salvare le-a spus oamenilor legii că avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.
“Din primele date, se pare că şoferul ambulanţei se deplasa la o intervenţie în momentul în care a accidentat un bărbat care a traversat strada printr-un loc nesemnalizat. Din accident a rezultat rănirea unui bărbat (pieton)de 50 de ani. În acest moment, el se află la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Se pare că are răni grave şi va rămâne internat. Poliţiştii au întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat cms. Mihaela Savu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.