JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Un bărbat a fost gasit mort in interiorul Combinatului de Oţeluri Speciale Târgovişte. PRESA AGRESATĂ PE DOMENIUL PUBLIC.

 

Foto: Partener tv
Foto: Partener tv

Bărbatul a fost găsit mort într-o hală din  interiorul Combinatului de Oţeluri       Speciale Târgovişte.La mai bine de două ore de la producerea evenimentului nu se cunoaşte identitatea bărbatului şi nici dacă bărbatul era angajat în cadrul societăţii sau dacă era la furat de fier  vechi.Poliţia a fost sesizată prin serviciul unic de urgenţă 112  că o persoană a fost găsită decedată intr-o societate comercială din Târgovişte, se efectuează cercetări pentru stabilirea  exactă a identităţii persoanei şi a cauzei decesului. ”Am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o hală din incinta unei societăţi comerciale din municipiul Târgovişte, a fost găsit un bărbat electrocutat.La faţa locului s-a deplasat echipa operativă şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cum s-a produs nefericitul eveniment ” a declarat ag.Raluca Florescu ,purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa

PRESA AGRESATĂ PE DOMENIUL PUBLIC DE  FIRMA DE PAZĂ .

La faţa locului s-au  deplasat mai multe echipe de jurnalişti pentru a relata evenimentul.La vederea camerelor de filmat şi a jurnaliştilor care erau pe trotuar adică pe domeniul public, firma de pază a trimis o echipa de intervenţie înarmată cu puşti cu aer comprimat, bastoane, căşti de protecţie , gaze lacrimogene  şi un individ cu cagulă neagră pe faţă. Echipa de intervenţie a început să bruscheze jurnaliştii prezenţi la eveniment şi să interzică filmatul si staţionarea pe trotuarul de lângă gardul societaţii.Menţionăm că agenţii firmelor de pază nu au voie să poarte cagule .Într-un final  trupa de intervenţie a firmei de pază a fost calmată de poliţie care a sosit la faţa locului solicitată de un coleg din presă.

Echipele de jurnalişti nu au încălcat sub nicio formă propietatea societăţii .

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.