JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Gabriel Boriga a câștigat un nou mandat de primar al Târgoviștei

Gabriel Boriga a anunțat că a câștigat un nou mandat de primar al municipiului Târgoviște. După o campanie de o violență extremă, cu interlopi năimiți să semene teroarea și sume de bani colosale puse în joc, votul târgoviștenilor a dat peste cap, totuși, planurile celor care au pus la cale cea mai nerușinată și agresivă acțiune de fraudare a vreunui scrutin, din ultimii 22 de ani. Votul cetățenilor a făcut din Târgoviște o adevărată ”redută împotriva terorii”, după cum s-a exprimat edilul.

”Le mulțumesc celor care m-au votat, mulțumesc echipei care m-a sprijinit și-i asigur pe târgovișteni că nu mă voi opri din realizarea proiectelor promise: Planul integrat de dezvoltare urbană, Baza turistică și de natație, centura municipiului, infrastructura rutieră, modernizarea școlii sau susținerea actelor de cultură. Târgoviște poate și trebuie să se dezvolte în continuare”, a declarat Gabriel Boriga, în aplauzele susținătorilor.

Vizibil obosit, primarul Boriga a afirmat că scrutinul de ieri a fost profund viciat de bandele de interlopi care s-au transformat în agenți electorali ai USL, aminințând cetățenii onești, intimidndu-i, în încercarea de a determina potențialii votanți PDL să renunțe la vot.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.