JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Stagiu de pregătire practică la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri se desfăşoară Stagiul de Pregătire

În perioada 07 – 18.05.2012, în cadrul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri se desfăşoară Stagiul de Pregătire al elevilor din seria 2010 – 2012 din Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica“ Drăgăşani. După deprindera noţiunilor teoretice din cadrul temelor de pregătire susţinute în cadrul şcolii militare este nevoie de punerea în practică a acestora pentru a definitiva accederea în carieră pe specificul atribuţiilor Jandarmeriei Române şi optarea de către viitorii subofiţeri pentru prima funcţie. Stagiul se desfăşoară pe o perioadă de două săptămâni iar pregătirea se execută sub îndrumarea instructorilor de specialitate din cadrul C.P.P.C.J. Ochiuri urmărindu-se dezvoltarea deprinderilor practice la disciplinele care se transpun în misiunile executate de către Jandarmeria Română, mărirea capacităţii de efort fizic şi acomodarea la condiţiile de lucru sub presiune ostilă care poate fi întâlnită. Programul de pregătire conţine şedinţe de specialitate, trageri cu armamentul din dotare, trecerea pistelor de curaj şi de specialitate, prezentări de procedee de acţiune în diferite situaţii, exerciţii complexe de antrenament pentru uniformizarea procedeelor şi tehnicilor învăţate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.