JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Fanii Chindiei i-au cerut demisia antrenorului Flavius Stoican

După experiențe nereușite la Minerul Valea Copcii, CSM Reșita sau Dinamo II, Stoican a fost considerat omul potrivit pentru a continua munca depusă de Costel Pană și Silviu Dumitrescu la Târgoviște.

Dat fiind faptul că am trecut deja de jumătatea returului, iar jocul echipei e în continuă cădere ne vedem nevoiți să menționăm unele statistici din scurta aventură a dinamovistului. Înfrângere la Bistrița, egaluri la Argeș, Bihor și pe teren propriu cu ALRO Slatina, Juventus București și FC Olt (ultimele două, echipe aproape retrogradate). Singurele victorii pe teren din mandatul lui Stoican au venit acasă cu Mureșul Deva, o echipă încropită în câteva zile și învinsă fără drept de apel pretutindeni și cu Râmnicu Vâlcea, o altă formație aflată în corzi. Dar.. cele 5 egaluri și o înfrângere nu deranjează nici pe departe precum jocul haotic al echipei. Pe alocuri putem nota și ghinionul, dar dacă ne gândim puțin la meciurile din tur știm că la Târgoviște pe lângă acel ghinion – prezent și atunci – mai existau și victoriile. Excluzând scoaterea din schemă a unor jucători – titulari incontestabili sub comanda lui Dumitrescu – și superioritatea numerică din partidele cu Bistrița și Argeș putem spune fără rețineri că jocul echipei a scăzut drastic, iar punctele pierdute au fost mult prea multe la număr.

Singurul lucru la care se pot gândi cei trei mii de suporteri de pe Eugen Popescu, sau cele câteva zeci care au mers alături de echipă sute de kilometri în deplasări, este: Se vrea promovarea la Târgoviște ? Sursa: www.chindiatargoviste.ro

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.