JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

A văzut moartea cu ochii :O bătrână a scăpat ca prin minune după ce ziudul unei camera s-a prăbuşit pestea ea .

Clipe de groază a trăit o femeie,şi-a văzut moartea cu ochii.O bătrână din localitatea Ochiuri  a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte după ce un zid s-a prăbuşit peste ea.Din informaţiile pe care le-am obţinut se pare că în momentul în care bătrâna se afla într-o cameră ,un zid s-a prăbuşit pestea ea.La faţa locului au sosit imediat medicii de la Ambulanţă care i-au acordat primul ajutor după care au transportat-o la spital.Bătrâna prezenta mai multe răni dar şi o fractură destul de gravă la un picior.Medicii de pe Ambulanţă ne-au spus că bătrâna are nevoie de intervenţie chirurgicală.Se pare că bătrâna  încerca să-şi renoveze casa dar aceste lucrări  se pare mai mult au afectat  acest perete , făcându-l să cadă la prima atingere.

Amenzi cuprinse între 1.000 şi 100.000 de lei

Din dorinţa de-a câştiga spaţiu şi a avea o locuinţă mai modernă mulţi cetăţeni sparg pereţii de rezistenţă. Structura a sute de locuinţe este pusă în pericol.Foarte mulţi dintre cetăţeni  au făcut aceste modificări de capul lor, fără să solicite părerea unui specialist. Pericolul unor astfel de acţiuni este şubrezirea clădirii şi creşterea riscului de prăbuşire a locuinţei. Dacă cineva vrea să-şi demoleze pereţii din interior, primul drum pe care trebuie să-l facă este la un expert în construcţii, care decide dacă sunt în regulă lucrările de modificare a locuinţei. Apoi se merge la un proiectant, iar cu documentele emise de specialişti se ajunge la Primărie pentru obţinerea autorizaţiei. Majoritatea cetăţenilor  sar peste aceste etape obligatorii, pentru a economisi timp, şi se apucă de spart pereţii după capul lor. Amenda pe care o pot primi este cuprinsă între 1.000 şi 9.700 de lei, în funcţie de amploarea lucrării şi de cât este de şubrezit imobilul.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.