JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Sudul judeţului Dâmboviţa sub zăpadă

Viscolul şi zăpada abundentă au izolat mai multesate din comuna Ciocăneşti. Un copil de  numai doi şi jumătate , care avea febră puternică, a fost preluat de  ambulanţă,după  mai bine de cinci ore, pentru că nămeţii aveau peste doi metri înălţime iar utilajele de deszăpezire cu greu au putut înlătura zăpada :”Aşteptăm ca utilajele să deszăpezească ca să putem ajunge la un copil cu sindrom febril.Îl vom duce la Sitalul Găeşti.Zăpada depăşeşte doi metri ”a declarat Iuliana Dragomir,Ambulanţa Dâmboviţa Copilul este din satul Vizureşti,cătunulTurciţi ,comuna Ciocăneşti Utilajelede deszăpezire  au lucrat mai bine de cinci ore la degajarea drumului de nămeţi care aveau doi metri, pe alocuri, pentru a ajunge la locuinţa copilului .Comuna Ciocăneşti a fost printre cele mai afectate de zăpezile din ultimele zile. Nici cei care au vrut să-şi facă cumpărăturile nu au putut ajunge în centrul comunei decât pe jos. Nicio maşină de aprovizionare nu a putut ajunge în satul Vizureşti

Armata sprijină echipele de la Electrica pentru a remedia probleme create de viscol !

Vicolul din ultimele zile  le-a dat bătăi de cap locuitorilor din satul Cocani , comuna Crevedia , unde sute de gospodării au rămas fără energie electrică. Din cauza vântului puternic au fost smulse mai multe linii de tensiune şi chiar stâlpi :”A viscolit puternic,şi curentul s-a interrupt.Am stat la lumânare şi ne-am culcat mai devreme ” a declarat o localnică .”Prin ce am trecut noi ,a fost groaznic,am rămas fără curent ,cei care au central au stat şi în frig ” ne-a declarat un alt localnic.Intervenţia echipelor de la electrica a fost îngreunată de zăpada foarte mare .Drept urmare în sprijinul celor de la Electrica a venit armata cu un camion ,care a ajuns mult mai uşor în zona cu probleme.Nu trebuie să ascundem faptul că şi camionul de la armată s-a blocat în nă,meţi însă a reuşit să iasă.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.