JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Primarul Gabriel Boriga a cerut proprietarilor de magazine si persoanelor fizice sa curete de zapada trotuarele din proximitatea proprietatilor

Intr-o scurta conferinta de presa, primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, a catalogat drept prompte si eficiente interventiile echipajelor specializate pentru deszapezirea arterelor rutiere. S-a intervenit la timp si nu au fost probleme deosebit, si, inca de ieri, dimineata lucratorii Directiei de Salubritate si EcoSal au trecut la deszapezirea trotuarelor. Avand in vedere ca urmeaza cateva zile cu geruri puternice, primarul Gabriel Boriga a solicitat proprietarilor de magazine si persoanelor fizice sa curete de zapada trotuarele din proximitatea proprietatilor, pentru a preintampina formarea poleiului.Danut Badea, directorul EcoSal, a precizat, la randul sau, ca au fost imprastiati 30 de mc de material antiderapant si ca exista in continuare stocuri suficiente de carburanti si nisip amestecat cu sare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.