JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat şi reţinut autorii unui furt, imediat după comiterea acestuia

În ziua de 11 ianuarie 2012, lucrătorii Poliţiei Oraşului Moreni au fost sesizaţi de D.C., din localitate, că în noaptea de 10/11 ianuarie,  persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa , de unde au sustras mai multe bunuri şi suma de 1500 lei.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au identificat autorii în persoana numiţilor P.A., de 23 de ani, din comuna I.L. Caragiale,  B.A., de 19 ani şi R.M., de 14 ani, ambii din municipiul Moreni, stabilindu-se că în seara de 10 ianuarie a.c., aceştia au pătruns prin efracţie în locuinţa părţii vătămate D.C., de unde au sustras bunuri şi bani.

Bunurile şi valorile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite părţii vătămate.

Numiţii P.A. şi B.A.  au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, minorul R.M., fiind cercetat în stare de libertate.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.