JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Tătăl poliţistului Codruţ Oprea:”Medicii mi-au bruscat copilul!”

 

Tătăl poliţistului Codruţ Oprea:"Medicii mi-au bruscat copilul!"
Tătăl poliţistului Codruţ Oprea:"Medicii mi-au bruscat copilul!"

Tătăl poliţistului Codruţ Oprea, care a fost lovit de un membru al clanului Ghenosu şi a fost internat la Spitalul de Urgenţe Floreasca din Capitală, a depus plângere împotriva medicilor, cu motivul că fiul să ar fi fost bruscat de aceştia.

În luna martie din 2011, într-un bar din Târgovişte, poliţistul Codruţ Oprea a fost lovit în, cap cu o sticlă, de către un interlop din clanul Ghenosu. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Acestaq zace pe patul de spital de aproape un an şi zece luni.

Adrian Oprea, tatăl poliţistului, a depus plângere împotriva instituţiei medicale, cu acuzaţia că fiul său ar fi fost bruscat de personalul spitalului. Acesta a explicat că tânărul are mai multe vânătăi pe corp.

Sursa: www.adevarul.ro

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.