JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Le-a spus părinţilor că a fost violat de un bărbat în timp ce se juca în faţa casei.

Un copil de cinci ani din Târgovişte a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce, aflat în stare de şoc, le-a spus părinţilor că a fost violat de un bărbat în timp ce se juca în faţa casei.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, din primele relatări ale băiatului a reieşit că acesta ar fi fost ademenit de un bărbat şi abuzat sexual, iar poliţiştii s-au autosesizat.

“Încercăm acum să stabilim împrejurările în care a avut loc incidentul şi în funcţie de concluziile medicilor, dacă se confirmă abuzul sexual, va fi întocmit un dosar penal, urmând ca şi reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Dâmboviţa să înceapă propria anchetă în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Copilul în vârstă de cinci ani a rămas internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte şi a fost  examinat de către medicii legişti. Concluziile anchetei au fost că micuţul a minţit.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.