JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Chindia Târgovişte fără bani de sărbători

Chiar dacă echipa se află pe locul trei în B2, iar la Târgovişte se vorbeşte despre promovare şi construcţia unui nou stadion, de patru stele, jucătorii întâmpină sărbătorile de iarnă cu buzunarele goale. Concret, târgoviştenii nu au încasat salariile pe octombrie şi noiembrie, dar nici ultimele prime de joc.

“Nu avem un leu. Ne-au tot spus că ne bagă banii, dar nimic. Tocmai acum ne-au lăsat aşa, de sărbători. Nu ne gândim la vacanţe, vrem doar să avem ce pune pe masă”, se plâng fotbaliştii Chindiei.

Situaţia este identică şi în ceea ce priveşte remuneraţia oficialilor de la club. Cei mai mulţi s-au împrumutat din diverse surse pentru a avea strictul necesar în preajma sărbătorilor.n acest moment, parcă nici nu mai este aşa de important cine va fi antrenor sau ce fotbalişti vor veni la echipă, câtă vreme există datorii importante către cei din club, care continuă să crească. A mai rămas, totuşi, ceva timp, pentru a le alimenta conturile jucătorilor înainte de Revelion, dar oamenii nu se mai gândesc acum la petrecerea dintre ani, cât la viitorul sumbru care se întrezăreşte.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.