JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

TÂRGOVIŞTE:Hoți de mașini prinși in flagrant

Un barbat din Targoviste a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta, aseara, in parcarea din fata blocului. Inainte sa urce in casa, a vazut ca cineva umbla in masina lui. Evident s-a dus sa vada cine e. Daca numai cateva secunde mai zabovea, ramanea fara masina, pentru ca inauntru erau doi baietandrii de vreo 16 ani care mestereau firele ca sa fure masina omului.Cu un rucsac in spate, baiatul de 16 ani putea trece oricand drept un licean de rand. Impreuna cu un prieten insa, el isi pierdea noptile prin parcarile din oras, in cautarea unei doze de adrenalina.
Aseara, cei doi au ajuns in aceasta parcare slab iluminata din Targoviste. Au pus ochii pe o Dacie veche si au trecut la treaba.
Initial, adolescentii au parut sa se multumeasca doar la a fura casetofonul. Insa cand proprietarul masinii i-au prins in flagrant, ei se pregateau deja sa uneasca firele de la contact si sa plece la o plimbare.
Cel de-al doilea tanar a reusit sa fuga. Singur si speriat, infractorul de 16 ani a incercat sa-si rascumpere greseala pana la sosirea politiei.
Cei doi nu vor da examenul de Bacalaureat odata cu colegii lor de clasa.
La sectia de politie, politistii si-au dat seama ca au de-a face cu hoti de meserie. Cu cateva zile inainte, cei doi adolescenti au furat o alta masina, pe care au abandonat-o la marginea orasului dupa ce s-au plictisit de plimbare.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.