JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Sub pretextul ghicitului, i-a luat cerceii şi verigheta

În ziua de 28 noiembrie 2011, Poliţia Municipiului Târgovişte, a fost sesizată prin plângere de catre numita P.E., de 54 de ani, din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că o

femeie necunoscută, sub pretextul ghicitului i-a luat o pereche de cercei din aur şi o verighetă.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că numita P.E., în timp ce se deplasa la un supermarchet, pe Bulevardul Unirii, a fost abordată de o femeie, care sub pretextul ghicitului i-a luat cerceii şi verigheta, bijuterii pe care le-a ascuns într-o batistă şi le-a înlocuit cu o altă batistă asemănătoare plină cu pietre, pe care a înapoiat-o părţii vătămate.

Prejudiciul cauzat este în valoare de 1000 lei.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.Cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

Recomandări:

Pentru a nu deveni victime ale acestui tip de infractiuni, politistii va atrag atentia sa manifestati prudenta si sa nu dati sume de bani sau alte bunuri de valoare unor necunoscuti care va promit in schimb diverse servicii aparent tentante. In spetele unor astfel de propuneri se ascund adesea intentii infractionale. Daca sunteti abordati de astfel de persoane si aveti suspiciuni in legatura cu buna-credinta a acestora, politistii va recomanda sa le solicitati sprijinul, apeland numarul unic de urgenta 112.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.