JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO.Ofiţerii DGA i-au organizat un flagrant agentului şef principal Constantin Badea

Ofiţerii DGA i-au organizat un flagrant agentului şef principal Constantin Badea
Ofiţerii DGA i-au organizat un flagrant agentului şef principal Constantin Badea

Agentul şef principal Constantin Badea se pare că era urmărit de mai mult timp de Direcţia Generală Anticorupţie iar flagrantul din seara aceasta a fost organizat în localitatea dâmboviţeană Voineşti. De altfel, omul legii aparţine Secţiei de Poliţie Rurală Voineşti.

“Am realizat un flagrant al unui agent de poliţie care a pretins şi primit o sumă de bani în vederea soluţionării favorabile a unei cauze penale. A fost somat de către inspectorii DGA, care purtau însemnele respective şi a demarat în trombă, dar s-a răsturnat în şanţul din stânga drumului. A fost dus la spital. Este în regulă. Urmează să fie audiat la Parchet. Vorbim despre o sumă de 3000 de lei. Este cercetat pentru infracţiunea de luare de mită”, a declarat procurorul Radu Cosmin.Deocamdată, omul legii a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare

VIDEO

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.