JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Cercetat pentru că a încercat să mituiască un poliţist

A  prins în flagrant un cetăţean, în timp ce oferea unui agent de poliţie 100 euro cu titlu de mită. Un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Dâmboviţa – Secţia 1 de Poliţie Rurală Târgovişte a sesizat ofiţerii D.G.A. – Biroul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, cu privire la faptul că, în noaptea de 02/03.11.2011, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, l-a depistat în trafic pe S.C., de 26 ani, conducând un autoturism, fără a poseda permis de conducere.Pentru a nu i se întocmi dosar penal, S.C. i-a promis iniţial  poliţistului 100 de lei, apoi 100 euro.

Omul legii a refuzat oferta, sesizând Direcţia Generală Anticorupţie – Dâmboviţa iar, în baza denunţului formulat, s-a organizat prinderea în flagrant a lui S.C.Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 255 din Cod penal, raportat la art. 7 alin. 2 din Legea nr. 78/2000, procurorul de caz dispunând măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.