JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Au vrut să fure tabla de izolaţie de la o conductă de gaze

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la o conductă de gaze aparţinând GDF Suez, în zona localităţii dâmboviţene Gura Ocniţei, după ce hoţii au încercat să fure tabla care izolează conducta.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Gabriel Gătej, a declarat că persoane necunoscute au încercat să taie cu un aparat de sudură tabla care acoperea izolaţia de pe conductă pentru a o valorifica la un centru de fier vechi. S-a aprins însă izolaţia de vată minerală, care a ars mocnit pe o lungime de aproape 7 metri.
Sursa citată a adăugat că exista pericol de explozie dacă autorii ar fi perforat cu aparatul de sudură conducta, dacă ar fi existat vreo fisură în aceasta sau din cauza supraîncălzirii. Pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi să înlăture vata minerală, în zona afectată de incendiu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.