JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO-Scandal între învăţătoare la scoala din Cândeşti

 

Părinţii revoltaşi de acest lucru nu şi-au mai lăsat copii la şcoală

Părinţii mai multor copii de clasa a II-a şi a IV-a au protestat împotriva deciziei edilului de a schimba un cadru didactic cu ani grei de experienţă cu o tănără speranţă.Părinţii revoltaşi de acest lucru nu şi-au mai lăsat copii la şcoală:” Sunt învăţătoarea,am 40 de ani de activitate şi 59 de ani împliniţi la 1 iulie.Potrivit legii trebuia să ies la pensie cu data de 1 octombrie dar eu am mers la Inspectoratul Şcolar şi mi s-a spus că pot rămâne în continuare.Doamna nou venită a solicitat transfer de la Gemenea la Dragodăneşti şi a lăsat la Gemenea copii fără învăţător ” a declarat doamna învătătoare.

Domnul primar susţine că doamna învăţătoare trebuie să iasă la pensie şi drept urmare a venit noua doamnă învăţătoare:” Trebuie să se ducă să-şi facă actele de pensionare,conform Legii 1 pe 2009,Legea Educaţiei Naţionale .Începând cu data de 1 septembrie dumneaiei nu mai poate să stea la clasă decât la plata cu ora.Nu are derogare ,dacă are să se prezinte cu ea ” a declarat edilul din comuna Cândeşti.Şi noua învăţătoare se pare că are un punct de vedere.Domnia sa susţine că este venită legal şi că doama care trebuie să se pensioneze nu vrea decât un circ.

VIDEO

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.