JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO-Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Române “Vlad Ţepeş ”, în plină acţiune la Ochiuri

 

La sfârşitul săptămânii trecute la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri s-a încheiat pentru al doilea an consecutiv Exerciţiul internaţional fără acţiune în teren „INTERNATIONAL STAFF TRAINING EXERCISE 2011”.

La sfârşitul săptămânii trecute la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri s-a încheiat pentru al doilea an consecutiv Exerciţiul internaţional fără acţiune în teren „INTERNATIONAL STAFF TRAINING EXERCISE 2011”. Acest exerciţiu care a avut obiectiv general stabilirea unor proceduri de lucru comune între forţele de jandarmerie provenind din state diferite, La exerciţiu au participat 13 ofiţeri străini, reprezentanţi ai structurilor de jandarmi sau similare din şapte  ţări :China,  Franţa , Republica Moldova, Qatar, Serbia şi Ucraina. Din partea României au participat 34 ofiţeri din Jandarmerie şi un  reprezentant din cadrul Direcţiei Generale Management Operaţional a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Toţi cei care au parcicipat la Exerciţiul internaţional fără acţiune în teren „INTERNATIONAL STAFF TRAINING EXERCISE 2011” de la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri au fost răsplătiţi cu diploma de către colonelul Costel Gavrilă,comandantul Jandarmeriei Române:”Domnilor camarazi ,stimaţi invitaţi sunt deosebit de onorat să mă aflu astăzi aici la încheierea Exerciţiului  internaţional fără acţiune în teren „INTERNATIONAL STAFF TRAINING EXERCISE 2011” pentru al doilea an consecutiv la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.Este un proiect îndrăzneţ şi doresc să devină o tradiţie a Jandarmeriei Române  ” a declarat colonelul Costel Gavrilă,comandantul Jandarmeriei Române.După festivitatea de premiere ,cu toţii am luat parte la un exerciţiu demonstrativ  desfăşurat de Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Române “Vlad Ţepeş ”,Batalionul Antiterorist.

După festivitatea de premiere ,cu toţii am luat parte la un exerciţiu demonstrativ desfăşurat de Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Române “Vlad Ţepeş ”,Batalionul Antiterorist.

Exerciţiul demonstrative a cuprins trei etape:restabilirea ordinii publice la un protest,eliberarea unui grup de ostatici prin intervenţia echipelor de asalt ale Brigăzii Speciale  de Intervenţie a Jandarmeriei Române “Vlad Ţepeş ”,Batalionul Antiterorist şi evacuarea ostaticilor cu un aparat de zbor al Inspectoratului General de Aviaţie.Toată acţiunea s-a încheiat cu un exerciţiu de tragere în poligonul de la Ochiuri.A fi jandarm în cadrul Brigăzii Speciale  de Intervenţie a Jandarmeriei Române “Vlad Ţepeş ”,Batalionul Antiterorist nu este un lucru uşor ,trebuie să-ţi dedici viaţa şi am aflat acest lucru chiar de la un reprezentant al Brigăzii Speciale  de Intervenţie a Jandarmeriei Române “Vlad Ţepeş ”,Batalionul Antiterorist.

VIDEO

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.