JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Un bărbat şi-a văzut moartea cu ochii,după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

 

Malurile șanțului nu erau asigurate
Malurile șanțului nu erau asigurate

Muncitorul de 27 de ani, lucra într-un șant adânc de 5 metri când un mal s-a surpat peste el. A fost prins în pământ până la gât și doar norocul a făcut ca în momentul în care s-a surpat malul, pe drum să treacă un tânăr care imediat s-a băgat în şanţ şi a început să dea pâmântul ,reuşint până la sosirea pompierilor să-l dezgroape pe bărbat de sub pământ până la genuchi.

Malurile șanțului nu erau asigurate.  Bărbatul lucra la canalizarea comunei Şotânga.La faţa locului au sosit  pompierii şi ambulanţa.Intervenţia de salvare a pompierilor a durat aproximativ 45 de minute .Muncitorul înghiţit de pământ a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale,starea de sănătate era bună în momentul în care a fost scos din şanţ. Polițiștii au început o anchetă în acest caz, iar reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița urmează să stabilească dacă angajatul lucrează cu forme legale de muncă, dar și împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă. Mai ales că martorii au declarat că cel mai probabil accidentul a avut loc din cauza nerespectării normelor și a lipsei unui panou de protecție.Ceea ce ste mai grav ,angajatorii nu le asigură acestor oameni echipamentul de lucru necesar iar vieţile lor sunt puse în pericol.În luna iunie un alt muncitor a fost îngropat pe jumătate în pământ la Şotânga.Omul lucre tot la canalizare.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.