JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Impac fatal. Pe DN 71, în afara localităţii Moroeni ,o maşină s-a lovit de un copac.

 

Şoferul şi un alt bărbat ce se afla pe bancheta din spate au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
Şoferul şi un alt bărbat ce se afla pe bancheta din spate au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe DN 71 ,Târgovişte-Sinaia ,în afara localităţii Moroeni  ,în această dimineaţă s-a produs un accident de circulaţie.Din primele informaţii pe care le avem de la cms.Mihaela Savu,purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa ,se pare că un tânâr de 23 ani  ce se afla la volanului unui  autoturism marca Cielo ce se deplasa din direcţia Sinaia –Târgovişte ,a pierdut controlul volanului ,lovindu-se de un copac .Impactul violent a avut loc la un kilometru de intrarea în satul Glod din comuna Moroeni iar un bărbat, pasager pe scaunul din dreapta  şoferului a decedat pe loc.Şoferul şi un alt bărbat ce se afla pe bancheta din spate au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.Atât şoferul de 23 ani cât şi bărbatul de 27 care a decedat sunt din comuna dâmboviţeană Aninoasa.Celălalt rănit are 40 de ani.În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpăşi vătămare corporală din culpă.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.