JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Atletic Fieni s-a retras din campionat

Echipa nu a excelat în ceea ce priveşte evoluţia în Campionatul Ligii a III-a,seria a III-a dar a reuşit să aducă un plus fotbalului dâmboviţean.

Echipa nu a excelat în ceea ce priveşte evoluţia în Campionatul Ligii a III-a,seria a III-a dar a reuşit să aducă un plus fotbalului dâmboviţean.Însă astăzi ,am aflat cu tristeţe că Atletic Fieni s-a retras din Campionatul Ligii a III-a,seria a III-a.Motivele încă nu le ştim însă pe la colţuri se aude că nu ar mai fi avut autorităţile din Fieni bani să sprijine echipa.Până acum Atletic Fieni a disputat şapte meciuri ,înregistrând o singură victorie şi şase înfrângeri.Toate cele şase echipele care au jucat deja cu Atletic Fieni şi au câştigat vor pierde cele trei puncte .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.