JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO-Orice contact între jucători era fluierat în favoarea gazdelor

 

F.C.M Târgoşiste a fost arbitrată de o brigadă din Baia Mare, Adrian Şuţa la centru, Cristian Lucaci şi Andrea Ekdokozi, la tuşă,observator de arbtri Dan Jiga.Evident, oficialii de la F.C.M Târgoşiste nu doresc să dea vina numai pe arbitri pentru înfrângerea suferită

În liga a 3-a, seria a 4-a,s-au disputat şase etape, care au avut parte de arbitraje diferite .Poziţia actual din clasament se datorează,într-o măsurăoarecare, şi modului cum s-a arbitrat, atât acasă, dar şi în deplasare.Oficialii de la F.C.M Târgoşiste au puterea să recunoască  jocul slab al echipei, în unele partide, dar, în acelaşi timp, şi arbitrajele se pare că i-au defavorizat vizibil tendenţios.Totodată oficialii de la F.C.M Târgoşiste spun că au pierdut acasă cinci puncte şi n-ar  spune din cauza arbitrilor, mai degrabă al jocului echipei destul de modest. Dar ce s-a întâmplat la Mediaş nu am crezut că este posibil la acest nivel. F.C.M Târgoşiste a fost arbitrată de o brigadă din Baia Mare, Adrian Şuţa la centru, Cristian Lucaci şi Andrea Ekdokozi, la tuşă,observator de arbtri Dan Jiga.Evident, oficialii de la F.C.M Târgoşiste nu doresc să dea  vina numai pe arbitri pentru înfrângerea suferită (2-1), dar o cotă parte îi revine şi centralului , un arbitru plin de zel,arogant, infatuat, respingător,favorizând evident echipa gazdă prin deciziile luate în timpul jocului.În min. 8, Petculescu a driblet doi apărători , a intrat  cu mingea în careu şi, când a şuteat la poartă, a fost faultat.Evident, ar fi trebuit un penalty şi cartonaş roşu. Însă,cu mare stupoare am asistat la momentul în care centralul în loc de 11 metri,acordă cartonaş galben lui Petculescu, pentru simulare.Din acest moment, centralul nu a avut decât o direcţie,spre poarta de la F.C.M Târgoşiste .Orice contact între jucători era fluierat în favoarea gazdelor.La prima vedere ai crede că a fost un joc dur, pe viaţă şi pe moarte, dintre care patru în mod gratuit.Greşelile fluieraşilor au continuat până la fluierul final .

 

 


 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.